HerTeLDeN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HerTeLDeN

HeRTeLDeN

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Hertelden Radio  

Smackdown Gerçek Değil!

2 posters
YazarMesaj
Armus212
Üye
Üye
Armus212

Rep Puanı : 24

Smackdown Gerçek Değil! Empty
MesajKonu: Smackdown Gerçek Değil!   Smackdown Gerçek Değil! Icon_minitimePerş. Ağus. 19, 2010 11:00 am

Aramızda belki bi kaç kişi biliyodur ama ben genede söliyim bu ring kalabalık olmayan biyerde çok se...s çıkarıyor nedeni plastik olduğu için bu ringdeki herşey plastik ve yumuşak o yüzden adamlar düştüğünde hiçbirşey olmuyor ve o kan sebepleri işte işin kısmı o onlar ilaç gibi birşey kullanıyor adama gerçekten vuruyor am...a adam o ilacın etkisiyle hissetmiyor kan ise o ilacın içindeki kırmızı bir maddeden çıkıyor ve kan gibi gözüküyor ama deil
SİTE SAHİBİ
Destekleyen
Destekleyen

Rep Puanı : 492

MesajKonu: Geri: Smackdown Gerçek Değil!   Smackdown Gerçek Değil! Icon_minitimeCuma Ağus. 20, 2010 1:47 pm

Bazen izliyordum ama bu bilgiyi ilk defa öğreniyorum bilgin için saol
https://www.facebook.com/pages/HeRTeLDeN-1iz/103914599669309?ref=
Armus212
Üye
Üye
Armus212

Rep Puanı : 24

MesajKonu: Geri: Smackdown Gerçek Değil!   Smackdown Gerçek Değil! Icon_minitimeCuma Ağus. 27, 2010 6:02 pm

saten gerçek olması imkansızdı ben başından beri şüpheleniyordum adamın üstüne felan atlıo bi kere bile kan çıkmadı Smile

Smackdown Gerçek Değil!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Jadde Puan Taktigi (Hile Degil)
» Gerçek isminiz
» Facebook Smackdown Çalıştırmak
» WWE SmackDown vs. RAW 2010 Oyunu Tanıtım Videosu